Retseptid
Otsi retsepte

Porgandivõie tibakese nelgiga

Ragne Värk
Paljud küpsetavad talvisel ajal ise kodus leiba või siis sõtkuvad ahju panemiseks valmis koduse karaski- või saiataina. Ja just sellise koduküpsetatud pehme leiva-saia peale sobib seesama porgandivõie, mis veidike nelki ning imehead tüümiani sisaldab

Valmistamine


 

1 keskmise suurusega porgand
1 sl võid
150 g Farmi light toorjuustu, toasooja
ca 0,25 tl jahvatatud nelki
1-2 sl värsket peeneks hakitud tüümiani
soola, suhkrut

 

Riivi porgand peene riivipoolega. Sulata pannil või ning tästa riivitud porgand pannile. Küpseta porgandit võis paar minutit, kuni pehmenemiseni. Seejärel sega kokku küpsetatud porgand, toorjuust, nelk (lisa täpselt niipalju, et tunned õrnalt nelgi maitset, kuid mitte liiga pealetükkivalt) ja tüümian. Sega korralikult ning maitsesta soola-suhkruga.


 

Kommentaarid

AS Farmi Piimatööstus, Linda 15, 41536 Jõhvi, Tel. +372 332 1404 piim@farmi.ee